Yale Doorman Classic V2

Yale Doorman Classic V2

Den smarte lås der gør din hverdag nemmere Med Yale Doorman skal du aldrig mere lede efter bortkomne nøgler. Du kan åbne din dør med din mobil, en kode eller en nøglebrik. Opret tidsbestemte koder til fx håndværkere, og hvis du forbinder den med vores smart hub, kan du styre adgangen til dit hjem med en mobil.

Integration der gør din hverdag nemmere
Yale Doorman V2N kan fungere og styres på forskellige smarte måder. Den grundlæggende version af låsen er offline og åbnes med en kode eller nøglebrik. Hvis låsen suppleres med et radiomodul, kan det styres med en app (for eksempel Verisure). Så kan du låse op med din mobil og foretage ændringer via appen eller computeren. Hvis den er tilsluttet appen og alarmen, kan du styre både lås og alarmer via appen i din mobil.

Du kan bl.a.

 • Tilføje og slette koder og nøglebrikker ved hjælp af låsens stemmeguide
 • Opgraderer til online- og app styring
 • Automatisk låsning giver øget sikkerhed
 • Mobile nøgler

  Du kan allerede bruge din mobil til at styre alt fra kaffemaskine og tv til at anvende den som betalingskort i supermarkedet. Nu har du også mulighed for at anvende din mobil som nøgle til dit hjem. Du kan altid, via din mobil, se, hvem der er kommet hjem, hvem der har åbnet døren i løbet af dagen, om døren er låst, og om døren er blevet forsøgt åbnet med vold

  Tryghed

  Med Yale Doorman har du fuld kontrol over adgangen til dit hjem. Yale Doorman er godkendt efter kravene for en godkendt låseenhed. Den smarte lås er registreret hos Forsikring & Pension i klasse 3 op til sikringsniveau 40. Det betyder, at Yale Doorman er forhåndsgodkendt til anvendelse i henhold til gældende krav fra forsikringsselskaberne.

  Automatisk låsning

  Slip for at lede efter nøglerne i din taske og lås din dør op med en kode, nøglebrik eller din mobil. Du kan også aktivere automatisk låsning, så døren låser automatisk, når du lukker den.

  Brugervenlighed

  Yale Doorman er en smart lås med fokus på brugervenlighed. Den smarte lås er nem at betjene for alle – også dine børn, når de kommer hjem fra skole. Du kan give dine børn en nøglebrik, en kode eller åbne for dem via din smartphone, når de står foran hoveddøren. Desuden er der lys i displayet, så låsen også er nem at tilgå i mørke. En simpel og tryg løsning for alle i familien.

  Tidsbestemte koder

  Opret midlertidige koder til familie og venner, så de kan komme ind i dit hjem - uanset, hvor i verden du befinder dig. Gå en tur med hunden, løb en tur, eller tag på legepladsen med dine børn uden at være bekymret over at miste nøglen. Du kan også oprette tidsbestemte koder til håndværkere eller rengøringen, og du kan hele tiden holde øje med, hvem der har været i dit hjem via din mobil.

  Mistet nøglebrik

  Skulle du ved et uheld miste en nøglebrik, så kan du nemt og enkelt deaktivere den. På den måde undgår du, at uvedkommende får adgang til dit hjem, hvis de skulle finde den tabte nøglebrik. Du aktiverer nemt en ny nøglebrik til dit hjem.