TT-lock smartlås

Intelligent smartlås Med en TT-lock smartlås bliver hverdagen nemmere da man slipper for at bære rundt på nøgler, og istedet kan læse praktisk og hurtigt op, ved hjælp af f.eks sit fingeraftryk, kodetastaturet, brik eller med sin smartphone.

Vores smartlås er en lås til alle låse med oval cylinder og Euro (dråbe) Både alm. og 3-punktslås.
Læs mere her. TT-lock smartlås

Yale Doorman V2

Den smarte lås der gør din hverdag nemmere Med Yale Doorman skal du aldrig mere lede efter bortkomne nøgler. Du kan åbne din dør med din mobil, en kode eller en nøglebrik. Opret tidsbestemte koder til fx håndværkere, og hvis du connecter den med vores smart hub, kan du styre adgangen til dit hjem med en mobil.
Læs mere her. Yale Doorman Classic V2

Yale Doorman L3

Nyt Design og nye funktioner Den nye Yale Doorman er sikrere end nogensinde. Den har fået et mere moderne design og nye smarte funktioner. Du kan styre låse via Yale Access-appen på din mobil med BLE teknologi. Det betyder, at du nemt kan aktivere automatisk låsning, uddele koder eller lukke gæster ind, og samtidig har du hele tiden overblik over al aktivitet. Yale Doorman L3 gør uden tvivl din og familiens hverdag lettere og mere tryg!

ASSA Abloy Smartair

SMARTair® Solo tastatur langskilt er stand-alone adgangskontrol, der på en enkel måde kan styre adgangen til områder, hvor der ønskes en sikring mod uvedkommende. SMARTair® Solo er enkel at håndtere og kræver ingen software. Læsere programmeres direkte på læseren ved hjælp af et programmeringskort. SMARTair® Solo KD1085RU er enkel at installere – der er ikke behov for ledninger. Kompatibel med både DIN og Euro låse.