Zafe T-Lock

Intelligent smartlæs Med en T-LOCK bliver hverdagen nemmere da man slipper for at bære rundt på nøgler, og istedet kan læse praktisk og hurtigt op, ved hjælp af f.eks sit fingeraftryk, kodetastaturet, brik eller med sin smartphone.

T-LOCK er en smartlås til alle låse med oval cylinder og Euro (dråbe) Både alm. og 3-punktslås.
Læs mere her. Zafe T-Lock

Yale Linus

Din nye smarte løsning Gør din dør smartere og nøgleløs med en lås, der gør din hverdag nemmere. Yale Linus er en smart lås, der giver dig mulighed for at låse og låse din dør op lige meget, hvor du befinder dig. Du kan åbne døren til dit hjem uden en nøgle, se hvem der har åbnet døren på mobilen, sende virtuelle nøgler til dine gæster, og se hvornår din dør er blevet åbnet og lukket. Du kan gøre alt dette i Yale Access appen. Så snart du har forbundet Yale Linus til appen, kan du bruge din mobil til at styre adgangen til dit hjem lige meget, hvor i verden du befinder dig*. Med Yale Linus smart lås får du ro i sindet velvidende, at dit hjem er beskyttet.
Læs mere her. Yale Linus

Easy2access

Et smart skydedæksel over tasterne gør låsen meget elegant at se på. Easytouch 903. Er den nye og flotte smartlås fra Easy2Access. Den kommer i stilrent flot design i henholdsvis sort og sølv. Med Easytouch 903 kan du koble den på dit hjemmenetværk samt administrere den via din tlf. Easytouch 903 kan styres via kode eller med brik. Easytouch 903 henvender sig til dem der vil have nøgle fri betjening. Easytouch 903er ideel til både hjemmet og sommerhuset også selvom de lejer ud.
Læs mere her. EasyTouch, Model 903

Yale Doorman V2

Den smarte lås der gør din hverdag nemmere Med Yale Doorman skal du aldrig mere lede efter bortkomne nøgler. Du kan åbne din dør med din mobil, en kode eller en nøglebrik. Opret tidsbestemte koder til fx håndværkere, og hvis du connecter den med vores smart hub, kan du styre adgangen til dit hjem med en mobil.
Læs mere her. Yale Doorman Classic V2

Yale Doorman L3

Nyt Design og nye funktioner Den nye Yale Doorman er sikrere end nogensinde. Den har fået et mere moderne design og nye smarte funktioner. Du kan styre låse via Yale Access-appen på din mobil med BLE teknologi. Det betyder, at du nemt kan aktivere automatisk låsning, uddele koder eller lukke gæster ind, og samtidig har du hele tiden overblik over al aktivitet. Yale Doorman L3 gør uden tvivl din og familiens hverdag lettere og mere tryg!

ASSA Abloy Smartair

SMARTair® Solo tastatur langskilt er stand-alone adgangskontrol, der på en enkel måde kan styre adgangen til områder, hvor der ønskes en sikring mod uvedkommende. SMARTair® Solo er enkel at håndtere og kræver ingen software. Læsere programmeres direkte på læseren ved hjælp af et programmeringskort. SMARTair® Solo KD1085RU er enkel at installere – der er ikke behov for ledninger. Kompatibel med både DIN og Euro låse.