Velkommen hos Vestjysk Låseservice

Vestjysk Låseservice er en forsikringsgodkendt låse- og sikringsinstallatør som har eksisteret siden 1970.

I forretningen på hjørnet af Hjertingvej og Jørgen Pedersens Vej, Esbjerg findes et bredt udvalg af dataskabe, pengeskabe, postkasser og eksklusive dørgreb.

Vi har mulighed for at bestille meget mere hjem, så det passer til lige netop dit hjem eller din virksomhed. Vi har kataloger med billeder af det hele, så bare spørg en af medarbejderne i forretningen.
Vi har specialiseret os i alt indenfor alle former for låse samt mekanisk og elektronisk sikring til virksomheder og private. Vi er pt. 7 medarbejdere, der sælger, monterer og reparerer alle former for låse over hele landet.

Vi er forsikringsgodkendt låsesmed og sikringsinstallatør og vi er medlem af Dansk Låsesmede Forening, som er din garanti for at det er en “rigtig” låsesmed, der ved hvad det drejer sig om uanset hvilken lås der er tale om.
Derudover er vi også autoriseret RUKO SIKRINGSCENTER, som betyder, at vi er autoriseret af RUKO til at montere og servicere alle former for RUKO låse.
Hos os finder du også et stort udvalg af låse og tilbehør fra RUKO.

Vi laver skilte til ethvert formål, både til industri og privat. Det er alt lige fra små navneskilte til større opgaver for virksomheder.

Alt graveres efter bestilling, så har du en specialopgave er du altid velkommen til at forhøre dig om det er noget vi kan lave.

Vi samarbejder med gittersikringfirmaet ALUX og kan tilbyde forskellige former for sikring med gitter.

Kontakt din låsesmed i Esbjerg hvis du ønsker at sikre dit hjem eller din virksomhed.

– Velkommen hos Vestjysk Låseservice.